top of page

Autopilot eller huskeliste?

Oppdatert: 31. aug. 2018

Når du drar hjemmefra om morgenen på tur på jobb, går du på autopilot eller går du gjennom huskeliste før du smetter ut døren? Kanskje du får hjelp til å huske på de viktigste tingene før du drar? Jeg har det i alle fall sånn, hver eneste dag. Man skulle kanskje tro at denne daglige påminnelsen etterhvert skulle bli overflødig, men sånn er det ikke




Jeg satt egentlig og skrev en artikkel om sikkerhet knyttet til mobiltelefoner og det slo meg at mange av tiltakene som kan beskytte mot det vi oftest er bekymret for har lite eller ingenting med teknologi å gjøre, men dreier seg mest om oppmerksomhet og bevissthet. Kostnadene ved å styrke disse tiltakene er relativt lave, men må være basert på kontinuitet. For de fleste er det lite nytte i en påminnelse en gang i året.


Når du drar hjemmefra om morgenen på tur på jobb, går du på autopilot eller går du raskt gjennom en slags huskeliste før du smetter ut døren?


“vesken: jepp, PC: jepp, mobil: jepp, nøklene: Yes!”.


Kanskje din bedre halvdel hjelper deg å huske på de viktigste tingene før du drar? Jeg har det i alle fall sånn, nesten hver eneste dag. Man skulle kanskje tro at disse daglige påminnelsene etterhvert skulle bli overflødige, men sånn er det ikke. Og sånn tror jeg det er med bevissthet om sikkerhet også. Man skulle kanskje tro at alle med letthet husker på alle de enkle tingene vi må være aktsomme overfor i hverdagen, men uten jevnlige påminnelser går den ene tingen etter den andre raskt i glemmeboka.



57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page