top of page

Sikkerhetsøvelser for IT

Oppdatert: 3. sep. 2018

Kjenner du noen som har tenkt på og planlagt gjennomføring av sikkerhetsøvelser, men som ikke ble noe av som følge av andre prioriteringer?

Effektive og realistiske øvelser krever masse forberedelser og ikke minst tilrettelegging av det tekniske for gjennomføringen og oppsummering av det man har lært etterpå.

Selv har jeg ikke tall på antall ganger jeg har vært med på planlegging av sikkerhetsøvelser som det av forskjellige grunner aldri passet å sette ut i livet når det kom til stykket, men det er både forståelig og selvsagt at business må komme i første rekke. Likevel er det jo slik at ingen har noensinne blitt gode på noe som de ikke trener på jevnlig. Sånn er det også med IT og sikkerhet. Problemet er tid og kostnader til å legg opp treningen og lage systemene.

Det hadde nok vært enklere dersom man bare kunne stikke innom et ferdig treningssenter og trene når det passet, langt rimeligere også!


trening med vekter
Det er høyst usannsynlig at man kan bli god til noe uten å trene

Incyte åpner "dørene" til sitt eget nye online treningssenter for sikkerhetsøvelser, og gjør det veldig lett å få gjort det som må gjøres. Her er tilrettelagt for både individuell trening og selvsagt for at hele IT-avdelinger skal kunne øve sammen. IT sikkerher er lag-arbeid, men hver enkelt trenger å holde seg faglig i topptrim innenfor sitt område. Treningssenteret har svært effektive treningsopplegg som er realistiske, målbare og gir utfordringer som er tilpasset alle kunnskapsnivåer.


Det tar bare få minutter å komme i gang, og er tilgjengelig 24/7 fra hvor som helst i verden.

63 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page