top of page

INC: cybergames

Ved College of Southern Nevada (CSN) har de laget en klubb for studenter som er interessert i sikkerhet. Klubben drives på frivillig basis der pådrivere er folk fra lokalt næringsliv;

CSN Cyber Security Club

Klubben har 50-60 medlemmer som deltar i jevnlige møter der formålet er å bygge kompetanse og inspirere til å satse på en karriere innen sikkerhet. 

Konkurranser og arrangementer har vært en super måte å få være med å bidra, til å dele det vi kan og være med på legge til rette for at folk får virkelig får utfoldet seg i spillifisert læring som jo er kjempegøy!Incyte "i Las Vegas"


For å få folk tent og interessert i å være med på noe som for de aller fleste helt nytt, har CSN benyttet mange av våre ressurser om spillifisering, bl.a korte videoer og kursbeskrivelser. 

(link) En introduksjon til Project Ares er et godt eksempel.

Sist helg ble det gjennomført en konkurranse på CSN campus i Las Vegas som vi var med å legge til rette for. Hele klubben var invitert til å være med på arrangementet som varte fra lørdag til søndag.

Alt det faglige rundt arrangementet + en konkurranse ble i sin helhet gjennomført på våre egne Project Ares spillservere som er åpne for alle på cybergames.no. 


Opplegget ble en suksess og vi kjørte bl.a live-streaming og var med å lage litt ekstra show rundt arrangentet :)

Utrolig gøy å se at både veldig flinke og nybegynnere kan delta sammen og i samme "kurs" der alle får like mye utbytte ved å delta. 


Finnes det norske sikkerhets-klubber?


Om det finnes norske sikkerhetsklubber har jeg ingen oversikt over. Vet du?

Det hadde vært spennende å sett om flere kunne få til det samme som CSN har fått til her hjemme, for det å kunne finne og få med nye talenter er utrolig inspirerende.

Vi ønsker å bidra til at flere får opp øynene for en karriere innen IT sikkerhet og får innsikt av hva dette dreier seg om. Spillifisering og verdens mest avanserte cyber range hjelper oss å få det til./Arn

30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page